ZPĚT



Recenze:

Láhev: Longrow Peated
Autor: Kobalt
WB
Aroma: Lesní rašelina, hořká čokoláda, suchá hlína, sladká rašelina, ovocná sladkost v pozadí.
Chuť: Sladká (ovocně trpká?), silně pichlavá. Sladká rašelina, uzený kouř, ostrá sladkost, ovoce a bonbóny v pozadí.
Dozvuk: Studený popel, sladká gumová rašelina, bonbónová sladkost, závan kouře.
Shrnutí: Rozhodně zajímavý kousek, pro mně první z Campbeltownu. Zajímavý styl sladkosti, dobře vyvážené složky. Ale nevycválaná a ostrá, chtěla by ještě trochu vyzrát.

Láhev: Longrow Peated
Autor: Nethar
WB
Aroma: Nakysle nakouřený bujón přechází do sladší bonbonové a ovocné rašeliny.
Chuť: Tak akorát ostrá (určitě ne jemná), dost dřevitá, při některých ochutnávkách až hořká.
Dozvuk: Dlouhý, kouřový, dřevitý, jehličí.
Shrnutí: Fajn kouřová whisky. Často jsem ji pil po Springbanku 10 a to jsem si většinou pochutnal, když jsem s ní ale začínal, vyčnívala z ní zdá se mi více ta hořkost, která některé ochutnávky zkazila.

Láhev: Longrow Peated
Autor: Radek
WB   WOL
Aroma: Nasládlá vůně.... takový jako opečený maršmeloun, trochu zelený jablka.
Chuť: Hořký pepř smíchaný s dřevěným uhlím.... nevyráběl se takhle nějak střelnej prach?
Dozvuk: Příjemně kouřově nahořklej.
Shrnutí: Přiznám se, že tenhle Longrow mě teda až tak nepřesvědčil. Méně hořkosti by neškodilo.
Body: 82

Láhev: Longrow Peated
Autor: zombice
WB   WOL
Aroma: Rašelina, slaběji jód, pod tím trochu sladké ovocnosti (ovocný koktejl, hrozny, broskve, meloun?)
Chuť: Rašelina, kouř, pak zesládne až karamelově, v další vlně se opět vynoří kouř.
Dozvuk: Delší. Sladší kouř, ještě víc sládne opět do ovoce (tady už ten hodně sladký meloun), popel.
Shrnutí: Výborná, moc jsem si pochutnal. Longrow zatím u mě pokaždé bodoval a ani tohle nebyla výjimka. Řekl bych, že lepší jak starší CV, alespoň mě teda chutnala tato verze víc.

Láhev: Longrow Peated
Autor: zyki
Aroma: směs světlého ovoce, květ pampelišky, postupně se objevuje rašelina takového gumového stylu (není to negativní)
Chuť: rašelina se prosazuje výrazněji, sladkost ji jen tak podkresluje
Dozvuk: sladkost je pryč, k rašelině se přidává špetka soli a jemná nahořklost
Shrnutí: chutná mi, ale Red řada je výrazně lepší


Kód této stránky napsal Nethar v PHP v letech 2012-2018 a je fakt jako teda hustej, že to dokázal.