ZPĚT



Recenze:

Láhev: The Singleton of Dufftown Spey Cascade
Autor: Duthoron
Aroma: Jemná sladká vůně sladu a rozkrojeného jablka či hrušky.
Chuť: Překvapivě výrazná, sladká, dřevitá a kořeněná.
Dozvuk: Med, koření, hořkne do pomerančové kůry a ořechových skořápek. Kolega tam cítí i brusinky.
Shrnutí: Moc dobrá a pitelná whisky. Známka 2,3 (po přepočtu 81,74 bodu) ;)

Láhev: The Singleton of Dufftown Spey Cascade
Autor: josé
WB
Aroma: sušší, jemné. trocha prachu, nasládlé, karamel. ovoce. stopy meaty sherry. lepší blendové. (b.1/3)
Chuť: A.O. dřevo, starší. čokoláda, tabák, jablko, oříšky, karamel. nasládlé s kapkou citrusů. trochu nahořklé. (b.1+/4)
Dozvuk: pikantní. tmavší dřevo, čokoláda, slad. (b.1/2)
Shrnutí: vzorek na předváděčce Diageo NAS. Sunray se mi trefil do noty o maličko víc. z předložené pětice celkově třetí místo. (b.0/1)

Láhev: The Singleton of Dufftown Spey Cascade
Autor: nidan
WB
Aroma: vůně slabá, nevýrazná, vanilka, sladká, opálené dřevo amerického dubu
Chuť: hořká, grepy, šlupky z mandlí, koření a nic
Dozvuk: krátký, hořký a nic
Shrnutí: tak todle je celkem průser, sherry to nevidělo ani z dálky a bourbonové sudy byly taky značně vyjeté, zřejmě jen obroušený a opálený refill, hořká...todle je lepší poslat do laciného blendu než kazit jméno single malt whisky, jedno z nejhorších co jsem pil, hnus

Láhev: The Singleton of Dufftown Spey Cascade
Autor: tornado
Aroma: Lehké, málo výrazné. Kytičkovost, med, hrušky, ovocné tóny s nepatrným syntetickým podkresem. Po chvilce se objeví jablečný mošt a svěží luční kytičkovost. Po odstání se trochu zvýrazní syntetičnost a v aroma převládá. Dále jablka, syrové těsto, mladé nakyslejší sherry, kytičkovost.
Chuť: Lehká s nádechem tvarůžkového sherry. Kapka olejnatosti a stopa ořechů a třešní.
Dozvuk: Příjemně zahřeje ústa a celkem rychle odezní chuť. Zanechává dojem až po bonbónové nasládlosti.
Shrnutí: Lehká, ničím moc zajímavá. Skoro bych napsal zbytečná.


Kód této stránky napsal Nethar v PHP v letech 2012-2018 a je fakt jako teda hustej, že to dokázal.