ZPĚT



Recenze:

Láhev: Koval Four Grain
Autor: Duthoron
WB
Aroma: Čerstvý chleba, sladkost marmelády a rozinek.
Chuť: Sladkost rozinek či datí, pak chlebová kyselost a trocha koření, hřebíčku a pepře.
Dozvuk: Doznívá příjemné koření a ztrácí se zbytky sladkosti.
Shrnutí: Je docela dobrá, na Ameriku vlastně úplně úžasná. Ten chleba mi tam přijde moc zajímavý. 47 % alkoholu působí velmi dobře a snese i trochu vody, pokud by někomu vadilo to koření. Při známkování bych dával lepší dvojku.

Láhev: Koval Four Grain
Autor: Kobalt
WB
Aroma: Slabší, uzavřenější, sladká, sladké dřevo, sladký jemný lák, koření.
Chuť: Výrazná, dost sladká, čokoládové obilí, ostřejší perlivý, zvláštní kyselost.
Dozvuk: Sladký, příjemně obilný, do čokolády.
Shrnutí: Nejsladší Koval, spíše průměrný. Nejlepší Kovaly jsou Millet a Rye.

Láhev: Koval Four Grain
Autor: josé
WB
Aroma: AO, sušší, hrozinky, rumová nasládlost, kakao, sušené ovoce. (b.2/3)
Chuť: řidší, éterická. citronová kůra, výrazné dřevo. pálivá. lak. (b.1+/4)
Dozvuk: citronová nakyslost, trocha sladkosti. čokoláda. pikantně hřeje. kokos, plevy (b.1/2)
Shrnutí: lehká, hřejivá. z testované čtveřice mi voněla nejlépe. (b.0/1)

Láhev: Koval Four Grain
Autor: tornado
Aroma: Lehké, zajímavé. Zvláštní olejová syntetičnost s nádechem petroleje, kyselé dřevo. Po odstání trochu štípe do nosu.
Chuť: Lehká, příjemná, vanilkově nasládlá. Dřevo a syntetičnost.
Dozvuk: Objeví se jemné, kyselé tóny a chuť má nepatrně svíravý charakter. V úplném konci dominuje vanilka.
Shrnutí: Příjemně pitelný kousek se zvláštním aroma.


Kód této stránky napsal Nethar v PHP v letech 2012-2018 a je fakt jako teda hustej, že to dokázal.