ZPĚT



Recenze:

Láhev: Jim Beam White Label
Autor: Nethar
WB
Aroma: ne tak sladký, umělohmotný a bourbonovitý jako Black Label, mně to snad voní ještě lépe - protože to voní méně
Chuť: méně sladký, zpočátku podobně hladivý, později ale hořkne, což se u černého (tak okatě) neděje
Dozvuk: hehe... jo, to je ten je Jimovou největši devizou...
Shrnutí: zajímavý experiment - porovnání White Label a Black Label. White je trochu víc hořký a méně výrazný ve vůni a už o tom nebudeme mluvit, potřebuju na tyhle zážitky zapomenout

Láhev: Jim Beam White Label
Autor: Torrez
Aroma: Přes nos mě praštilo octově kyselé aroma, pod kterým se schovává sirupová sladkost.
Chuť: V chuti je to podobné, zvláštní kyselost, sladkost a umělotina. Celé to na mě působí nehezky.
Dozvuk: Nějak to doznívá, naštěstí ne moc silně ani dlouho.
Shrnutí: Už chápu ty zdejší "chvalozpěvy". Tohle opravdu musí člověku sednout, což se u mě nestalo. Pozitiva bohužel žádná nemám. :snooty:

Láhev: Jim Beam White Label
Autor: bred
Aroma: veľmi príjemná sladkosť v spojení s dubovou drevnatosťou a suchosťou
Chuť: suchá sladkosť
Dozvuk: krátky,málo rozpoznateľný
Shrnutí: ja patrím proste medzi ľudí, ktorým toto pitie veľmi chutí
Body: 83

Láhev: Jim Beam White Label
Autor: lalos
WB
Aroma: Poměrně málo výrazná vanilka a dřevo. Sušené rozinky, amaretto, vše dost nevýrazné překryté lacinou lihovostí. Oproti Elijah Craig propastný rozdíl, u Bulleitu taky zaostává, ale méně.
Chuť: Sladká, až překvapivě lehká a vodová. Líh, vanilka a už od mládí tady jako u jednoho z mála bourbonů vždy cítím mandle nebo marcipán.
Dozvuk: Velmi krátký. Trošku sladkosti, trošku dubu a je to fuč. Dozvuk je tak krátký, že ani nestihl být hořký.
Shrnutí: V testované trojici je Jim Beam zcela jasně rozpoznatelný ve všech ohledech od barvy po dozvuk. Z testované trojice je zcela jasně nejslabší a musím důrazně vypíchnout, že to je velmi slabý bourbon. Na druhou stranu flašku koupíte za 250Kč. Jestli to je nejhorší whisky na světě? Pro mě asi ne. Na samotné pití to není, když mi ho ale někdo nabídne s kolou, tak ho nevyliju a ani se neurazím.


Kód této stránky napsal Nethar v PHP v letech 2012-2018 a je fakt jako teda hustej, že to dokázal.