Poraďte s další lahví
Re: Poraďte s další lahví
Jo jo, Recycled Reviews jsou super. Též je rád sleduju. Hlavně je to něco nového a navíc jde o hodnocení flašky až po jejím úplném vypití a ne po pár panácích, nedejbože jednom.
Tak potom co jste mi tady doporučili ten Rum Nation Jamaica, který byl opravdu skvěly jsem se rozhodl pro koupi další doporučené lahve a to Eldorado 12yo a taky jsem byl spokojen.. je pravda, že nejsem žádný odborník, takže ocením každý "dražší" rum. Mohli byste mi doporučit nějaký další rum v podobné cenové relaci, který by stál za to?
Personalista v AttackPromotion
- LuckyLoser
- New-make
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím místní osazenstvo.
Občas dostanu chuť na sladké, tak bych potřeboval tip na nějakou hodně sherry whisky. Už jsem měl Glendronach, Glenfacraclas a Macallan.
Díky za tipy.
Občas dostanu chuť na sladké, tak bych potřeboval tip na nějakou hodně sherry whisky. Už jsem měl Glendronach, Glenfacraclas a Macallan.
Díky za tipy.
-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
Glenmorangie Lasanta, napr.
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sladkost nemusí souviset se sherry. Sherry může být sladké (třeba PX), ale také suché, což dodává whisky spíše jakousi oříškovost. Teď mám třeba nově tuto láhev https://www.whiskybase.com/whiskies/whi ... teney-2006 a to jsou 1st Fill Bourbon sudy a po prvním panáku musím říct, že ten příval sladkosti (vanilka, rum) byl fakt brutální (brutálně příjemný a zajímavý).
Mám celkem čerstvou zkušenost s Tamdhu. Tu můžu rozhodně doporučit.
Pokud si vzpomínám, tak mi hodně sladká přišla Benriach 15 Pedro Ximenéz, ale na to už narazit je velký problém. Možná varianta je 17 po PX.
- LuckyLoser
- New-make
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tipy. S Glenmorangie už mám také zkušenost. Ale ta Tamdhu mě teď začala lákat. A i ten Old Pulteney zní zajímavě. 

Jestli pro mě byla některá whisky až nepříjemně sladká, pak Glenmorangie Milsean. Lasanta je oproti ní suchá jak cesta.