Western Gold 6 yo

Americké pití
Odpovědět
Duthoron
Znalec
Znalec

Western Gold 6 yo

Příspěvek od Duthoron »

Mezi táborovými skotskými blendy se objevil i tento burbon, ale co už, když to teče ...
Aroma:Nakyslé, sladký med a vlašské ořechy, překvapivĕ docela zajímavá,
Chuť:Suchá a trochu štiplavá, za vůní dost zaostává.
Dozvuk:Kratší a docela hřejivý
Shrnutí:Na pochutnání to není, ale mezi levnĕjšími blendy u táboráku docela vynikla, kdybych mĕl známkovat, tak mezi 3 a 4 (blíž k té dostatečné)
Duthoron
Znalec
Znalec

Re: Western Gold 6 yo

Příspěvek od Duthoron »

Ještě obrázek (v mobilu byl moc velkej a nechtělo se mi ho zmenšovat v androidu...):
WG6.jpg
Mikin

Re: Western Gold 6 yo

Příspěvek od Mikin »

Nyní opět v lidlu - americký týden - Western gold 6yo - 249kč.
Trochu rozvedu, proč vůbec reaguju na tuto recenzi. Má první zkušenost s whisky/bourbonem byl mladší bráška (obyčejný western gold (2yo?)). Nyní jsi již lahodím single maltkám a občas nějaké dobré blended whisky. V pondělí jsem šel do lídlu a uviděl tento bourbon a hned jsem si řekl : předchozí zkušenost s obyč. westernem nebyla tak špatná, co to zkusit znovu? A tak se stalo. Dnes jsem to načal a jsem spíše jsem zklamaný. Tato "vyzrálejší" verze není špatná, ale je daleko více cítit po "chlastu" a to je tak asi vše. Asi tam nějaké ty ořechy a med budou, ale základní verze mi přišla o dost lepší (asi proto, že jsem tehdy nečekal tolik od tak laciného bourbonu). Každopádně k taboráku, na chalupu.....proč ne. Určitě lepší jako JB White.
Odpovědět