Já si o téhle lahvi přečetl nějaké povídání a myslím si, že by mi zrovna chutnat mohla (tedy pokud bych tam nakonec necítil onu plastovou pachuť). Je to tak, každý máme jiné chutě, jiné preference. Aby to bylo komplikovanější, tak s někým se vůbec neshodneme na jedné lahvi, a na dalších pěti zase ano. Tím je to ale krásnější, to kouzlo objevování. Myslím, že se u každého dá později vysledovat jeho osobní styl, a podle toho se už lépe orientovat.Nedávno Króča zmiňoval subjektivitu mé recenze, nebral jsem to jako výtku, ale jako konstatování, a hlavně, o subjektivitu přeci jde, nevím ani, jak by se dala psát recenze, to jest popis toho,jak mi něco voní a chutná, nějak objektivně. Takže naše hodnocení a bodování je velmi subjektivní, objektivnější by se stávalo až po nějakém zprůměrování všech bodů od nás všech, pokud by jsme ji všichni ochutnali, ale to už si vlastně můžeme najít třeba na whiskybase.Proto je potřeba brát všechny recenze s lehkou rezervou, to, že vám tady něco vychválím do nebes, ještě automaticky neznamená, že stejné nadšení postihne všechny členy fóra, někdo mi nakonec po zakoupení lahve za tisíc korun může onen "skvost" omlátit o hlavu

Ale pokud už někdo zná recenzentův vkus, může si nakonec udělat dost dobrou představu a ví, co od které lahve může čekat.