Knockando 1984/1997

Odpovědět
Uživatelský avatar
Petr KomáreK
Znalec
Znalec
Příspěvky: 287
Registrován: 15 črc 2019, 22:25
Bydliště: praha - východ
Kontaktovat uživatele:

Knockando 1984/1997

Příspěvek od Petr KomáreK »

Knockando 1984/1997 43%
knockando1984.jpg
knockando1984.jpg (32.67 KiB) Zobrazeno 504 x
V aroma oříšky, mandle, smetana a to vše s acetonovými tóny na pozadí. Nebo je to ředidlo? Nejsem klasický čichač, takže aceton od ředidla nemusím správně rozlišit a tak nějak ani nechci. První dojem není dobrý a nedaří se mi ho zbavit. Zbyl tu ještě někdo zvědavý na chuť? Sebral jsem odvahu a chuť je naštěstí lepší než aroma. Není výrazně zajímavá ani bohatá, ale pitelné to je (otázka, kde je hranice nepitelnosti). Sladká, obilná, kořenitá, později smetanové tóny se kterými přejde do dokončení, kde se projeví trochu štiplavé pepřovitosti a acetonové zakončení. Celkově je dost plochá, nevýrazná a vůbec mě neoslovila. Během psaní a ochutnávání jsem si na ní trochu zvyknul, ale nesedí mi.

https://www.whiskybase.com/whiskies/whi ... kando-1984

http://www.whiskyonline.cz/index.php?ac ... =knockando
Petr KomáreK
Whiskyonline.cz
http://www.whiskyonline.cz
moje whisky na možnou výměnu: http://pkomarek.cz/whisky/000.html
Odpovědět