Tullibardine Aged Oak Edition

Odpovědět
vobr
New-make
New-make

Tullibardine Aged Oak Edition

Příspěvek od vobr »

Mám dojem, že tahle whiska není příliš známá, a nebo ostatním nestála za recenzi. Takže se pokusím vyjádřit svoje dojmy...
tullibardine-Aged-Oak.jpg
tullibardine-Aged-Oak.jpg (22.78 KiB) Zobrazeno 3808 x
WhiskyBase:https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/13022
Barva:
Alkohol:40 %
Množství:láhev
Aroma:Ovocná vůně bez nějakých komplikací. Sice jsem měl v jedné chvíli pocit lehoučkého závanu rašeliny, ale přičítám to spíše vlastní fantazii. Ovoce spíše citrusové, lehké, něco jako letní posezení na zahradě vedle lánu zralého obilí
Chuť:Mno,spíše slaná, přišla mi hodně jednoduchá, až fádní. Moje chuťové pohárky zřejmě vyžadují drsnější zacházení
Dozvuk:dosti krátký, nevýrazný a nepřekvapující
Shrnutí:Strašně nerad bych někomu tuhle whisku rozmlouval, určitě má své fandy, kteří oceňují její jemnost a svěžest a vnímají v ní víc, než čeho jsem schopen já. Jakožto člověk okoralý a smyslově otupělý, nejsem pravý typ na objektivní posuzování pravděpodobně jemných a kvalitních whisek tohoto typu. Nicméně musím říci, že ke konci lahve mě už trochu nudila a celkově mi přišla fádní. Nejvíc jsem si užil její vůně, která mi byla příjemná. Jinak se pít pochopitelně dala, k dýmce byla dobrou společnicí, ale ničím zvláštním mě nezaujala. Nicméně vzhledem k pořizovací ceně její zakoupení nelituju, i když znovu si jí už asi nepořídím. Ale berte mě z rezervou, třebas právě tohle je ta pravá whisky pro vás.
Naposledy upravil(a) vobr dne 11 lis 2014, 14:36, celkem upraveno 1 x.
Hunter
Moderátor fóra
Moderátor fóra

Re: Tullibardine Aged Oak Edition

Příspěvek od Hunter »

Žádné ničení planety nevidím, nikdy v životě jsem neviděl a nemyslím, že nějaký vážný a rozumný člověk by to mohl říci. Václav Klaus

Obrázek

Rumová kolekce na RumRatings

Vivino profil

Untappd profil
vobr
New-make
New-make

Re: Tullibardine Aged Oak Edition

Příspěvek od vobr »

Díky, je to ona. Mě se jí najít nepodařilo...Jdu přerecenzovat recenzi! ;)
Odpovědět