Tak ale přátelé trochu více jásotu a slov díků tomuto skvělému fóru a naší odvedené práci, takové výročí tu jen tak nebude. Píšu si to a podle reakcí budu každému uživateli jednotlivě zrychlovat či zpomalovat připojení k fóru.
Pár základních typických hlášek:
"Výborně, to je krásné číslo, gratuluji!" - rychlost připojení uživateli zůstává
"Dobrý." - rychlost připojení snižuji na polovinu
(bez reakce) - uživatel je zablokován a přesměrován na ticho.nethar.cz
"Tak to je naprostá pecka! To bych před pár lety, kdy fórum začínalo, nevěřil. Tisíc lahví to už je nějaký výkon, díky skvělá komunito, díky, že mohu být jedním z vás!" - rychlost připojení se zvyšuje o 50 %
k předchozímu navíc "A za to všechno děkujeme hlavně tobě Nethare, protože jsi nejlepší administrátor, bez jehož technické podpory bychom byli ničím!" - opovržení uživatelů, hrané opovržení administrátora, zvýšení rychlosti na dvojnásobek a zdvojení maximálního počtu uchovávaných soukromých zpráv
Za každého jásavého smajlíka je pak malé plus u administrátora, až do maximálního počtu deseti plusů. Za deset plusů můžete pozvat kteréhokoliv člena Bratrstva rašeliny na festivalu na panáka.
A to jsem si myslel, ze mam u Nethara vzorek toho Rosebanku, kdyz jsem to uhodl. A on administrator nam chce misto toho zpomalovat forum, pokud ho nepochvalime za alkoholismus nas vsech! Kam jsem to zase vlezl!