El Pasador de Oro 52

Odpovědět
Uživatelský avatar
Hunter
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Příspěvky: 6363
Registrován: 07 bře 2011, 15:11
Bydliště: Česká Lípa
Kontaktovat uživatele:

El Pasador de Oro 52

Příspěvek od Hunter »

El pasador de Oro 52.png
El pasador de Oro 52.png (118.67 KiB) Zobrazeno 1046 x

Prémiový guatemalský rum v sudové síle se převáží do francouzského regionu Charente, kde dozrává v sudech po koňaku.
Barva:
Alkohol:52 %
Původ:Guatemala/Francie
RumRatings:https://www.rumratings.com/brands/8768- ... -de-oro-52
Aroma:Kakao, kůže, propolis, hřebíček, skořice. Příjemně větrový, nasládlý, lesní med, jehličí. Oproti Gran Reservě je ještě výraznější. (90 b)
Chuť:Obdoba Gran Reservy s přidaným volume. Čokoláda, větrovost, lesní med, těžké exotické dřevo, kakao. Pikantní, sladce skořicový. (90 b)
Body:90
Shrnutí:Ochutnáno na další naší akci s josém, kdy jsme srovnávali 8 různých rumů, a tento skončil na 2. místě (Hunter 1, josé 4). Pro mě nejlepší rum ochutnávky, myslím, že sudová síla mu hodně pomohla.
Žádné ničení planety nevidím, nikdy v životě jsem neviděl a nemyslím, že nějaký vážný a rozumný člověk by to mohl říci. Václav Klaus

Obrázek

Rumová kolekce na RumRatings

Vivino profil

Untappd profil

Uživatelský avatar
josé
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Příspěvky: 1702
Registrován: 13 úno 2013, 10:37
Bydliště: Hořice

Re: El Pasador de Oro 52

Příspěvek od josé »

Alkohol:52 %
Původ:Guatemala/Francie
Velikost:vzorek
Aroma:více dřevité, sušší. ořechy, plastovost. v pozadí probleskuje kandovaná pomerančová kůra. poněkud zklamání. přijde mi o dost slabší než Gran Reserva ve vedlejší sklence. (b.1+/3)
Chuť:sladkost 1/3. pikantní. hodně hřejivého dubového koření. pomeranče a grep. mírně nahořklé. ořechová medovina, kanagon. (b.3/4)
Dozvuk:sladký, kořenitý. dřevo, hodně dřeva. nahořklost vymizela. kovový, perníkový s marmeládou. (b.1/2)
Shrnutí:dík % sušší než Gran Reserva. jsou si podobné, ale tento hlavně ve vůni ztrácí. po naředění je přijatelnější. (b.0/1)
Body:5+
"lepší jedna recenze nežli pytel keců."

Odpovědět