Nové lahve na trhu
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové lahve na trhu
Myslíš až ho pustí z vězení?
Exemplární případ ideozločince,... toho už nepustí. Na druhé straně po troše agitky ty Vassa produkty můžou rozlévat i ve vězeňské jídelně.
PS: Jen by mě docela zajímalo, zda ten Zero Rum je skutečně destilovaný z melasy či šťávy z cukrové třtiny a zda i postupem výroby odpovídá předpisům EU pro označení RUM
.
PS: Jen by mě docela zajímalo, zda ten Zero Rum je skutečně destilovaný z melasy či šťávy z cukrové třtiny a zda i postupem výroby odpovídá předpisům EU pro označení RUM

Tak on to není rum, ale Zerorumspyna píše: ↑20 led 2021, 14:12 Exemplární případ ideozločince,... toho už nepustí. Na druhé straně po troše agitky ty Vassa produkty můžou rozlévat i ve vězeňské jídelně.
PS: Jen by mě docela zajímalo, zda ten Zero Rum je skutečně destilovaný z melasy či šťávy z cukrové třtiny a zda i postupem výroby odpovídá předpisům EU pro označení RUM.

https://drink-vassa.com/produkt/zero-rum
No nevím zda by ČOIka byla stejného názoru, když na etiketě je mezi slovy ZERO a RUM zcela evidentní mezera a na webu navíc první slova popisu zní "Nealkoholický rum"
.

To je ale pouze problém výrobce, abstinentů a ČOI

- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čoj piju jedině s rumem.