Nové lahve na trhu
Re: Nové lahve na trhu
to tam bylo i když jsem kupoval, nevyměnili obrázek a jen se tam objevil nákupní košík a šlo to přidat do košíku...navíc bylo echo na FCB ve skupině FoL

Jinými slovy, furt je to stejně kokotský systém. A o nějakých přátelích to není už hodně dávno. Maximálně tak o kšeftařích, kteří skoupí, co můžou...
jj ajťáci jsou tam strašný kokoti...
Nebo je to záměr Laphroaigu, jak uměle zvyšovat exkluzivitu jejich značky (některých plnění) 

spis myslim ze sou to lamy, podle mne ani nevedeli ze to slo do prodeje, chystali to do prodeje spolecne s cairdeasem a trickem a to vlastne neslo dohromady koupit protoze driv se vyprodala CS...proste amaterismus, mel by se jim ozvat mistni Zeus že jim to za soudek předělá

Také myslím, že v tom měli zmatek. Vlastně nepřišla ani zpráva, že je zboží v prodeji. Ta možnost získat upozornění tam byla.
tak to bys chtěl moc:) to nefunguje pořádně ani Žufánkovi v řádech stovek, natož tady v desetitisících...
podle mne to prostě do prodeje ještě jít nešlo ale někdo to pojebal a objevilo se tam tlačítko koupit, naštěstí jsem ho máčknul víckrát

podle mne to prostě do prodeje ještě jít nešlo ale někdo to pojebal a objevilo se tam tlačítko koupit, naštěstí jsem ho máčknul víckrát

Také jsem mačkal. Ale asi máš nějakou lepší myš...