Nové lahve na trhu
Re: Nové lahve na trhu
Dám si, s dovolením, raději panák dobré whisky. 

Single cask z palírny Blatná, peated, 3 yo, 53%, nefiltrovaná, 170 lahví.
-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
Kurna, ta vypada dobre 
Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk

Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk
YAMAZAKI 2020 LIMITED EDITIONS
Yamazaki Puncheon 2020 Edition, 48% abv, 700ml
Yamazaki Bordeaux Wine Cask 2020 Edition, 700ml
Yamazaki Spanish Oak 2020 Edition, 700ml
Yamazaki Peated Malt 2020 Edition, 700ml
Yamazaki Mizunara 2020 Edition, 700ml
Yamazaki Puncheon 2020 Edition, 48% abv, 700ml
Yamazaki Bordeaux Wine Cask 2020 Edition, 700ml
Yamazaki Spanish Oak 2020 Edition, 700ml
Yamazaki Peated Malt 2020 Edition, 700ml
Yamazaki Mizunara 2020 Edition, 700ml
A Mizunaru zapomněli vyfotit 

čekuju eshop Rudolfa Jelínka a koukám, pod značkou Gold Cock už je i gin, tornado by měl zpozornět
]Nový Gin z řady gold cock, který obsahuje koriandr, kardamon, anděliku, kosatec, lékořici, pelyněk, pomerančovou a citronovou kůru a samozřejmě černý jalovec. Vše je macerováno a průtahově destilováno ve velejemném lihu.

]Nový Gin z řady gold cock, který obsahuje koriandr, kardamon, anděliku, kosatec, lékořici, pelyněk, pomerančovou a citronovou kůru a samozřejmě černý jalovec. Vše je macerováno a průtahově destilováno ve velejemném lihu.
"Why is that people like you always think you're more ruthless than people like me?"
Už jsem to tam viděl a zůstávám naprosto v klidu. Práce mám minimálně na rok dopředu, pokud by mi ale od Jelínků chtěli poslat vzorek, tak si na to asi čas udělámKobalt píše: ↑10 lis 2020, 14:19 čekuju eshop Rudolfa Jelínka a koukám, pod značkou Gold Cock už je i gin, tornado by měl zpozornět![]()
gold-cock-gin-40-07l.jpg

-
- New-make
nejlepší gin na trhu je Brokers 47% za lidovou cenu 370.- kdo neochutnal neuvěří
a samozřejmě Žufanek