Co právě pijete ...
Re: Co právě pijete ...
MacNair's Lum Reek peated, small batch a Ileach. Nějak mám slinu na něco dobrého.
Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
Po delší době popíjím opět Johnnie Walker Black Label 12 YO, 43 %. Právě jsem se dostal do druhé poloviny lahvičky. A teď začíná být chuť velice zajímavá. Whisky působí hutněji, příjemná sladová nasládlost vystrnadila ryze prostší ovocně-obilnou příchuť do pozadí. Do pozadí... Tedy slušně řečeno i myšleno. 

Co právě pijete ...
Plantation SC - Fiji 11y 2009 Kilchoman finish, to je prostě paráda. Doporučuji každému, kdo stále pochybuje, jestli existuje výborný rum pro whiskaře. Naladilo mě to na následný Kilchoman Loch Gorm.
Pivko. Iron Maiden Trooper Ipa. Jdu si k tomu pustit koncert. 

Dnes pro velký úspěch repete: Plantation SC - Fiji 11y 2009 Kilchoman finish a Kilchoman Loch Gorm.
Dnes večer popíjím zdravotně. Mám tady dobrou slivovičku z Durancií.
-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
Glengoyne Balbaina a Crown Royal Northern Harvest Rye. S Balbainou docela bojuji, i kdyz ted ke konci lahve je to lepsi. Crown Royal je 2dcl vzorek s nim teprve zacinam a prijde mi zajimavejsi.
Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk
Barbína je taková nenáročná, obyčejná...co bys chtěl za ty love...
V každé organizaci je aspoň jedna osoba, která ví, o co jde. Tu je třeba najít a zastřelit.
Srovnání Glenfarclasů 2000 a 2007 a Kilchomanů Loch Gorn 2018, 2019. Online ochutnávka 

-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele: