Novinky na fóru
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na fóru
Právě proběhla několik desítek minut dlouhá odstávka fóra způsobená výpadkem elektřiny. Využil jsem to jednak ke změně testovací konfigurace a druhak k nadávání během změny testovací konfigurace.
Předchozí test v délce zhruba týdnu beru jako úspěšný, nezaznamenal jsem žádný výpadek internetu sám ani hlášený od vás. Přidal jsem jeden ze stupňů, který mohl problémy způsobovat, uvidíme, pak přidám kdyžtak další/poslední.
Předchozí test v délce zhruba týdnu beru jako úspěšný, nezaznamenal jsem žádný výpadek internetu sám ani hlášený od vás. Přidal jsem jeden ze stupňů, který mohl problémy způsobovat, uvidíme, pak přidám kdyžtak další/poslední.
-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
a mas jinyho poskytovatele nebo jsi porad u toho stavajiciho, jen jsi poladil nektere veci?
Odesláno z mého SM-A310F pomocí Tapatalk
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Stávající. Všechno proměřili a vychází to dobře. Snaží se to hodit na modem. Ačkoliv jsem zkoušel dva různý. Ale zatím to tak fakt vypadá, se třetím od nich to běží. Zvyšoval jsem rychlost na podzim a na některý to je asi moc. No uvidíme, blbý je, že se to chová právě tak nárazově, ale to by právě měl způsobovat ten modem, že už se chybama zahltí po čase a potřebuje restart. Taková je velmi zjednodušená verze 
Dnes jsem přidal ještě 3 metry potenciálně rizikového kabelu a následně tam po čase zkusím zase vrátit svůj modem (kterej mimochodem obecně právě není vůbec špatnej a starej). Když to zase začne blbnout až s ním, musíte mi koupit nějakej nabušenej a zároveň oficiálně podporovanej
Hlavní je, že už to řeším konečně s panem z terénu, který tomu rozumí, což jsem poznal podle toho, jak dobre na všechno umí nadávat.

Dnes jsem přidal ještě 3 metry potenciálně rizikového kabelu a následně tam po čase zkusím zase vrátit svůj modem (kterej mimochodem obecně právě není vůbec špatnej a starej). Když to zase začne blbnout až s ním, musíte mi koupit nějakej nabušenej a zároveň oficiálně podporovanej

a už si vyměnil tu starou skříň? tou to jistě je!!
Lagovat, to je chválit lagavulin jako Karel?
Übermäßiger Alkoholgenuss schädigt Ihre Gesundheit.
-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
Zaznamenal dnes nekdo vypadek? Protoze se mi zda, ze ja jo. Nekdy kolem 13:00 hod.
Bylo tam hluchých 5 minut.
-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
A 13:42 to nejelo taky. Jak dlouho nevim.
teď do 14:48 minimálně 2 minuty bez připojení
"lepší jedna recenze nežli pytel keců." *** Whiskybase
mokrej únor. měsíc nezávislosti. nenech se zblbnout. zvol si sám. každý den alespoň jeden vzorek. každý den jedna recenze.
mokrej únor. měsíc nezávislosti. nenech se zblbnout. zvol si sám. každý den alespoň jeden vzorek. každý den jedna recenze.