Novinky na fóru
Re: Novinky na fóru
zastřešení Fortifikovaná vína nad podskupiny sherry, portské a ostatní zní dobře.
jasan, vím, že agáve není kaktus. "kaktusové destiláty" bylo trochu předsudečně nenávistné označení.
jasan, vím, že agáve není kaktus. "kaktusové destiláty" bylo trochu předsudečně nenávistné označení.
"lepší jedna recenze nežli pytel keců."
Re: Novinky na fóru
jooo to by bylo fajn že?
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Příspěvky: 11788
- Registrován: 23 úno 2011, 15:28
- Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na fóru
Fortifikovaná vína na úroveň ginu/brandy/rumu a stejně tak Tequila & Mezcal, to se mi tak moc nelíbí. Chápu, že legislativně to tak třeba je, obecně vzato bych nejradši nějaké to oficiální dělení zkopíroval, ale zaprve ty počty nejsou zase tak vysoké u nás na fóru a hlavně by se nám hlavní stránka hodně rozrostla a whisky bych přes kaktusáky a třešňové likéry brzy ani nenašel Takže bych na vysokou úroveň chtěl vyhodit jenom opravdu to nejdůležitější a nejpočetnější (rum a spol) a zbytek schoval. S podrobnějším tříděním pak ale problém už nemám, pokud v Další bude schovaná podkategorie Fortifikovaná vína a v nich další podkategorie Sherry a Portské a tak, to by bylo fajn, leč musím nejdřív vyzkoumat, jestli podkategorie může mít podkategorie...
-
- Profesionál
- Příspěvky: 2785
- Registrován: 27 úno 2014, 17:20
- Bydliště: Brno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na fóru
Ja bych rum taky nekam schoval
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Příspěvky: 11788
- Registrován: 23 úno 2011, 15:28
- Bydliště: Olomouc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na fóru
Podkategorie podkategorie tvořit jde, takže jsem to rozcupoval a ty úplně nejzřejmější témata jsem snad bez chyb roztřídil. Ještě tam zbývá 29 témat, u kterých už mě bolí hlava, tak jestli to josé prosím roztřídíš, když ti šlo tak dobře to počítání , okrajové záležitosti necháš, jak jsou, pokud myslíš, že něco by ocenilo svoji vlastní kategorii, tak přidám. Děkuji
Sotol je jak jsem pochopil druh Mezcalu, takže jsem ho šoupnul tam.
Sotol je jak jsem pochopil druh Mezcalu, takže jsem ho šoupnul tam.
Re: Novinky na fóru
Já nejdřív rozkliknul ty likéry a říkám si, ty vole ten Tornádo zase řádil
Ale jinak souhlas s roztříděním
Rum
Brandy
Gin
Ostatní....
Nějak trošku bojuju se vztahem ovocných destilátů a brandy, konkrétně těch čirých forem (grappa). Ale jinak to členění je za mě OK, gin si povýšení zasloužil.
Ale jinak souhlas s roztříděním
Rum
Brandy
Gin
Ostatní....
Nějak trošku bojuju se vztahem ovocných destilátů a brandy, konkrétně těch čirých forem (grappa). Ale jinak to členění je za mě OK, gin si povýšení zasloužil.
Instagram, Facebook, Whiskybase
Scotch, irish, japanese, american, indian and czech of course- Racism Freezone
Scotch, irish, japanese, american, indian and czech of course- Racism Freezone
- Kobalt
- Profesionál
- Příspěvky: 2009
- Registrován: 14 led 2015, 16:53
- Bydliště: Plzeň
- Kontaktovat uživatele:
Re: Novinky na fóru
Takhle to asi fungovat bude dobře, povýšení ginu je asi zasloužené. Asi bych ho měl taky ochutnat. A sakra, já zapomněl že jsem se na Rumfestu chtěl ještě vrátit k Dictador stánku na ty jejich giny, já zapomnětlivec
"Why is that people like you always think you're more ruthless than people like me?"
Re: Novinky na fóru
Nevím, jestli je povýšení ginu zasloužené, ale rozhodně je v souladu se světovými trendy
Übermäßiger Alkoholgenuss schädigt Ihre Gesundheit.
Re: Novinky na fóru
Ježkovyvoči, to jsou věci... a to já jen nevěděl, kam správně zařadit řecké likérové víno
Ale je to hezky upravený. Bravo Jen pár komentářů:
Tergus:
viewtopic.php?f=48&t=2776
to by asi mělo být přesunuto do Další fortifikovaná vína. Přeci jen Litoměřice mají k Portugalsku trochu daleko.
Popis ginu bych možná nějak upravil. Nemusí být z obilné břečky, základ může být i jiný, ale musí obsahovat jalovec. A nebo to zatím neřešit
Ale je to hezky upravený. Bravo Jen pár komentářů:
Tergus:
viewtopic.php?f=48&t=2776
to by asi mělo být přesunuto do Další fortifikovaná vína. Přeci jen Litoměřice mají k Portugalsku trochu daleko.
Popis ginu bych možná nějak upravil. Nemusí být z obilné břečky, základ může být i jiný, ale musí obsahovat jalovec. A nebo to zatím neřešit