tady to na vzorek nevypadá
Longrow 11yo - Refill Re-charred Sherry - Springbank society
tady to na vzorek nevypadá
Jasně, pokusím se. On právě první a asi největší problém byl, když mne tou realizací pověřili, shodnout se s Adamem na tom, co která osa bude přesně reprezentovat. Přesněji řečeno, vodorovná osa zase až takovým problémem nebyla - ta je prostě a jednoduše o komplexnosti chuti. Svislá osa nad nulou rovněž ne, poněvadž v této horní polovině jde o míru nakouřenosti. Největší problém byl nakonec v té spodní části, na kterou se - jestli to dobře chápu - ptáš především. Po studiích různých chuťových map jsme se nakonec - po asi dvouhodinové rozpravě - dokázali shodnout na tom, že čím bude whisky níže na svislé ose od nuly, tím bude delikátnější. Já to pak ještě specifikoval na "likérovější" v chuti. A nakonec jsme tam přidali i tu sladkost, kterou jsme u některých chuťových map našli, tj. čím byla ta která whisky blíže dolnímu okraji, tím byla sladší.