Pokec
Re: Pokec
novej Auctioneer je teda hustě našlapanej...
z top 10 whisky dle WB jsou tam 3 + PE 12 queen a to nepočítám ty macy přes 50 k
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/16 ... 24dd516d82
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/17 ... 24dd516d82
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/17 ... 24dd516d82
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/17 ... 24dd516d82
z top 10 whisky dle WB jsou tam 3 + PE 12 queen a to nepočítám ty macy přes 50 k
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/16 ... 24dd516d82
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/17 ... 24dd516d82
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/17 ... 24dd516d82
https://www.whiskyauctioneer.com/lot/17 ... 24dd516d82
Re: Pokec
Teda já ti nevím, ale vždy když koukám na bodové hodnocení těch whisky s cenovkou v řádech několika tisíc v eurech tak si tak říkám: "Kolik bodů asi skutečně dostala za chuť a kolik za tu cenu..."
Re: Pokec
no osobně myslím že většina těch hodnocení vznikla dřív před těmito cenami, dneska už to snad nikdo nepije i když ta PE byla otevřená vloni na WS Glasgow
Bowmore 1966 Samaroli Bouquet je prostě legendární flaška, sem zvědavej za kolik nakonec půjde
Bowmore 1966 Samaroli Bouquet je prostě legendární flaška, sem zvědavej za kolik nakonec půjde
Re: Pokec
Volně navážu na tvoji myšlenku, se kterou souhlasím... Ono se dá něco podobného vysledovat i pokud jde o věk whisky, resp. o rok její výroby. Obecně platí, že čím dávnější je rok destilace a čím vyšší je věk whisky, tím lepší bude mít hodnocení. Nebo to řeknu ještě jinak, abych zase jednou nebyl špatně pochopen. Obávám se, že právě tyhle parametry automaticky poněkud zvedají hodnocení těchto lahví na WB a tím pádem snižují už tak pofidérní objektivitu tohoto. Byť to samozřejmě ani zdaleka neplatí u všech. Ale co už, naučil jsem se s tím žít.
Re: Pokec
nj osobně mi taky vadí že třeba Serge neboduje blind...možná by pak jeho grafy byly krapet jinačí je pravda že sám se u některých věcí velkému očekávání také neubráním ale je pravda že jsem měl i velká zklamání navíc co jsem se podíval v Londýně na zoubek starším věcem tak prostě zklamání probělhlo a zejména 30+ je prostě vliv dřeva znát a mně osobně to až tak nechutná, možná huba není zvyklá nebo já nevím čím to je