Fileta píše: ↑10 dub 2021, 20:55
Právě piju lahváče Zubr Premium. Železitý smrad jako když ze starých kovových trubek pustíš po delší době vodu.
Jo, ten je hnusnej. Dlouhodobým výzkumem jsme s otcem zjistili že na domácí popíjení nám přijde nejlepší Radegast 10.
Hrozný byl Staropramen, Zlatopramen, Březňák. To byly největší srajdy.
Většina pivovarů se potýká s existenčními problémy, kvalita jejich produkce tomu aktuálně bohužel odpovídá. Aby přežili, osekávají náklady.
Skupina PMS má navíc stáčecí linku na lahvové pivo pouze v Litovli, takže se z Přerova a Hanušovic musí převážet v cisternách. Utvrdil jsem se, pokud Zubr nebo Holba, raději sudové.
Včera na zahrádce (u rodinného domu): poslední Flekovské za zásob a pak v rámci tmavých piv Raven Morrigan Dry Stout a Matuška Robust Stout. Pěkné, byť trochu větrné odpoledne. A předtím k obědu zázvorové pivo (alkoholické) - Gingerrr Heavy.