Jack Daniels Tennessee Fire
Re: Jack Daniels Tennessee Fire
Koukám že se nám tady objevujou zjevy kterejm chutná Fire či Honey..... a já si kladu otázku, Je to normální? 

Nepochválíš-li se sám, nikdo to za tebe neudělá.
-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
Meknou, jak ti borci v reklame na fernet, i kdyz ti maj ten mozek i zatemnelej, kdyz chlastaj fernet 
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk
- Ghandimaster
- New-make
Se nám tu objevujíRadek píše:Koukám že se nám tady objevujou zjevy kterejm chutná Fire či Honey..... a já si kladu otázku, Je to normální?

Já připouštím, že Fire není kdovíjaký zázrak, ale
(.. Jsem to omylem odpálil... Ta tramvaj sebou tak blbě cukla
)..., ale zdaleka to není špatné. Navíc se tady bavíme o likéru, což je jiná kategorie než whisky....a ten Jack tomu moc neublížil

Neboj, Radek zná Rescua velice dobře a za ten Fire si to za 3 týdny v Marpeku odskáčeGhandimaster píše:Se nám tu objevujíRadek píše:Koukám že se nám tady objevujou zjevy kterejm chutná Fire či Honey..... a já si kladu otázku, Je to normální?Rescue tu je od začátku roku 2012 a podle přísného kritéria stanoveného Netharem má status "Znalec". Myslím, že bys ho neměl nazývat zjevem a měl mu prokázat trochu té úcty navzdory tomuto zjevnému zaškobrtnutí

Já? V Marpeku? Kde to je?

Marpek všichni známe (byť z doslechu).. ale proboha, kdo je ten Rescue?

PS: Nezahrajeme si hru přihořívá - hoří?

PS: Nezahrajeme si hru přihořívá - hoří?

Vy chcete vážně upalovat Rescua za to, že pije a chválí Fire? To nemyslite vážně! A kdy a kde je ten Marpek, že bych Vám přišel pomoct. Vezmu PePo. 

Übermäßiger Alkoholgenuss schädigt Ihre Gesundheit.
- Hunter
- Moderátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem měl na návštěvě taky možnost ochutnat.
Barva: | ![]() |
Alkohol: | 35 % |
Aroma: | Skořice, med. Nic víc jsem nerozpoznal. (70 b) |
Chuť: | Brutálně skořicový výluh, k tomu trocha štiplavosti. Je to, jako by jste si nasypali práškovou skořici na lžičku, zalili ji medem a Danielem. Dokončení připomíná štiplavostí nějakou chili čokoládu. (70 b) |
Body: | 70 |
Shrnutí: | Rád jsem ochutnal, nebyl to zas až takový propadák pro mě, ale honey je o hodně dál. Tohle bych si už znovu dávat nemusel. Jeden panák na vyzkoušení mi stačil. |
Žádné ničení planety nevidím, nikdy v životě jsem neviděl a nemyslím, že nějaký vážný a rozumný člověk by to mohl říci. Václav Klaus

Rumová kolekce na RumRatings
Vivino profil
Untappd profil

Rumová kolekce na RumRatings
Vivino profil
Untappd profil