Eshop je v provozu minimálně od září 2020, jestli ne dřív...a doprava je zdarma, musíš tam ale nechat +8 000,- Kč . Což by neměl být při dnešních cenách problém .
V každé organizaci je aspoň jedna osoba, která ví, o co jde. Tu je třeba najít a zastřelit.
Jo, je to tak...už někdy začátkem září mně psala zástupkyně vedoucího. Já jsem to pak úplně pustil z hlavy, jinak bych to sem dal. Osobně jsem tam byl naposled někdy v létě a to ještě asi ten eshop v provozu nebyl.
Oni už ho kdysi měli, řekl bych tak před 8 lety, pak to z neznámých důvodů zrušili (tipuju, že po tom průseru v r. 2012) a teď to z pochopitelných důvodů obnovili.
V každé organizaci je aspoň jedna osoba, která ví, o co jde. Tu je třeba najít a zastřelit.
Včera jsem zase jednou vyrazil do Excaliburu a byl jsem uchvácen...v celým krámu jsem byl já, ten jejich četník a jedna prodavačka. Pak přišla druhá + 2 osoby nakupující cigarety. Na parkovišti jen moje auto...prostě dokonalost sama.