Ostrava a okolí?
Ostrava a okolí?
Najde se někdo na společné degustace single malt, popřípadě i pokec ,třeba "jen" u blendu z Ostravy a okolí?
FAJNI WHISKAŘI OSTRAVA
Re: Ostrava a okolí?
Ahoj, já jsem Ostravák a určitě bych sem tam rád nějakou degustaci provedl (ať pořád jenom neslintám nad těma Hradeckýma
). Možná bude trochu problém časový, nemůžu nic slíbit (jakože každý 1. čtvrtek v měsíci nebo tak něco), ale můžem začít nezávazně a uvidíme, jestli to půjde...
Mám ještě 2 potencionální zájemce (nefóraři), tak by nás mohlo být i více...

Mám ještě 2 potencionální zájemce (nefóraři), tak by nás mohlo být i více...
Tak k tomu místu. Jakou máš vlastně představu? Nějaký bar či tak něco a pár skleniček z jejich nabídky? Nebo že bychom donesli každý něco, co máme doma?
Druhá varianta se mi zamlouvá více, ale nevím, kde bychom to mohli spáchat - aby nám dovolili popíjet vlastní...
U první varianty si zas nejsem jistý žádným podnikem, který by měly slušnou single malt nabídku.
Nějaké tipy či nápady?
Nebo ještě jinak?
No a datum. Před nebo po festivalu? Jedeš vlastně na festival?
Druhá varianta se mi zamlouvá více, ale nevím, kde bychom to mohli spáchat - aby nám dovolili popíjet vlastní...
U první varianty si zas nejsem jistý žádným podnikem, který by měly slušnou single malt nabídku.
Nějaké tipy či nápady?
Nebo ještě jinak?

No a datum. Před nebo po festivalu? Jedeš vlastně na festival?
Na festival nejedu, protože sloužím
O žádném baru kde by "něco měli" nevím ,takže pokud nechceme sedět venku tak něco takového - http://www.vivaostrava.cz/p/mala-zasedacka ?? Nebo je to moc hogo fogo? 

FAJNI WHISKAŘI OSTRAVA
Ahoj, já jsem určitě pro to aspoň vyzkoušet. Ptal jsem se už i jednoho ze známých a ani on by nebyl proti. No čím víc nás bude, tím levněji to vyjde na jednoho, že...
Ještě se zeptám toho druhého. Pomalu to můžem domlouvat. Ty bys byl sám nebo je vás více?
S láhvema teď do festivalu vyčkávám a v podstatě dopíjím, ale po festivalu (jestli zbudou nějaké peníze
) se zase budu zásobit
Můžem se teoreticky i domluvit tak, ať berem každý něco nového pro všechny... Asi bych si pak i rád odnesl od každého nějaký vzorek.
A že bychom začali zlehka, každý jednu lahev?
Jak to vidíš ty?

S láhvema teď do festivalu vyčkávám a v podstatě dopíjím, ale po festivalu (jestli zbudou nějaké peníze

A že bychom začali zlehka, každý jednu lahev?
Jak to vidíš ty?
Chlapi, osvěžím mírně zapadlé vlákno. Kdybyste se na něčem dohodli, taky bych měl zájem. No a kdyby to bylo blíž horám (FM a tak) tak ještě lépe 

To není možné, někdo z F-M? Už jsem si myslel, že se tu pije jen Jack Daniels
Něco se vykutí společně s Jumbem a dalšími "ochotníky" z OV a okolí. Akorát venku je dost horko a nějak není chuť.

Nejsem z FM, trošku jižněji, asi 15 km, ale můžu dorazit vlakem
. V okolí míváme běžně chronosrazy, whisky sraz by mi doma taky prošel ...

Bohužel jsem nestihl nic domluvit než začali horka. Nicméně, kdyby se vám chuť udělala i tak, dejte sem vědět a domluvíme něco konkrétního