Safari Whisky
Re: Safari Whisky - Kenya
Oni takhle začínali i Japonci, akorát míchali skotskou single malt a japonskou single malt. A dodnes si nechávají dovážet (v malém množství) sladovaný ječmem ze Skotska.
Safari sem pořád nekoštoval, nebyla příležitost
To mám u něho ještě tak 8 single maltek, které čekají na prozkoumání.. Ale Safari je číslo 1 v žebříčku
(vtipný smajlík)

- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To mi nějak uniklo, že budeš mít možnost i to ochutnat, já myslel, že jste našli akorát na internetu to video
Tak to je super, to jsem hrozně zvědavej, jak ta whisky dopadne
Nedávno jsem chtěl něco afrického zkusit, Hunter mě odradil, asi naštěstí, ale nezavrhujme předem 

- Hunter
- Moderátor fóra
Tak jsem se zase jednou pobavil, na whiskyauction jsem dal filtr podle zemí, nastavil Kenya a tady je výsledek: http://www.whiskyauctionhistory.com/auc ... tionYears=
Někteří sběratelé jsou docela šílenci, dát 35 € za tohle...ale chápu, že to je do sbírky, asi to nikdo nekupuje za účelem pití.
Někteří sběratelé jsou docela šílenci, dát 35 € za tohle...ale chápu, že to je do sbírky, asi to nikdo nekupuje za účelem pití.

Žádné ničení planety nevidím, nikdy v životě jsem neviděl a nemyslím, že nějaký vážný a rozumný člověk by to mohl říci. Václav Klaus

Rumová kolekce na RumRatings
Vivino profil
Untappd profil

Rumová kolekce na RumRatings
Vivino profil
Untappd profil
Dneska jsem to konečně ochutnal! Zdržím se hodnocení, protože nevím jak to hodnotit jako whisky. Voní a chutná to jako vodka ochucená vanilkovým krémem z buchtiček s krémem. Víc nic. Hnusné to není, ale do whisky to má až příliš daleko.