WWW: | http://adnams.co.uk/ |
Alkohol: | 50% |
Velikost: | vzorek |
Naslepo: | ne |
Aroma: | Nejtmavší ze třech porovnávaných vzorků (protože zrála v dubových sudech), i když samozřejmě světloulinká. Líh, citrón a - hehe - vodka. Možná trochu vanilky, ale tohle je na očuchávání o hodně složitější než whisky. |
Chuť: | Čekám při padesáti procentech útok na pusu, ale kupodivu ji hodně hodně dlouho trvá, než zaútočí. A pak se tam jen pozvolna začne zařezávat. Ze tří testovaných vzorků na mě jediná působí bohužel tak trochu umělohmotně. |
Dozvuk: | Po polknutí teprve přijde útok, zahoří, zapálí a hřeje velkou silou. Možná je to jenom absencí nějakých výrazných chutí, že mi nezbývá nic moc jiného na soustředění, ale skutečně mi útroby náležitě rozpálí. Drobný kouřový dozvuk. |
Shrnutí: | Pěkná zkušenost s vodkami, jsem rád, že jsem je vyzkoušel. Tohle byl trojboj spíše lepších vodek, alespoň vzhledem k tomu, co jsem doposud z vodek pil, jsem rád za tuto zkušenost, ale myslím že se vracím zpátky k whisky. |
North Cove Oak Aged Vodka
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
North Cove Oak Aged Vodka
Testováno v rámci přímého porovnání - North Cove Oak Aged Vodka, Besmoked Vodka a Crystal Head Vodka.
Re: North Cove Oak Aged Vodka
Myslet znamenáNethar píše:... ale myslím že se vracím zpátky k whisky.

- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zkusit se má všechno, ale obávám se, že velkých překvapení už se nedočkám, tak jenom abych měl čisté svědomí
Ještě tu mám nějaké brandy co chci zkusit, nějaké giny, občas pak nějaký ten bourbon a rumík, ale whisky - to je prostě whisky 

Ano máš pravdu.. pro ty co nerozumí tak plynule gaelštině jako členové Bratrstva