Vyřešeno, v Amazonu nastaveno, ozkoušeno, maily by měly zase chodit.
Problémy na fóru
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problémy na fóru
To sice jo, ale někde jsem zaslechl, že je třeba, aby v této anketě vyslovila souhlas nadpoloviční většina všech uživatelů fóra

- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajímají mě pouze užívatelé světlého stylu, kterých jediných se to dotkne, a ti zatím souhlasili všichni (tři) bez výjimek 

Vzhledem k tomu, že tohle vlákno je za posledních 14 dní asi nejživějším vláknem na fóru, tak bych to rušení ještě zvážil. Abys nakonec nezjistil, že těch 10 lidí co používá prosilver jsou jediní aktivní uživatelé přistupující přes webové rozhraní
. A z těch 600 uživatelů "černého normálu"
jich pár přistupuje přes TapTalk a zbytek jsou už neaktivní účty. A jó já vlastně zapomněl na ty stovky děkovných zpráv a čerstvě vylíhlé "Abstinenty" oslavující adminovu velikost
...

- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že za Amazon musím platit měsíčně, tak mě to teď víc bolí, tudíž zrušit fórum je přesně můj cíl pro první čtvrtletí 2023. Druhá možnost je, že zavedu světlý styl jako placený nadstandard 

Jaképak rušení. Když k tomu členství světlých uživatelů..., tedy pardón uživatelů světlého stylu, přihodíš každý rok nějakou limitovanou láhev čistě pro členy "prosilver klubu", tak se třeba nějak dohodneme. A dokonce bych si i vsadil, že by tím počet uživatelů tohoto stylu raketově vzrostl a chodily by ti skutečné děkovné dopisy s textem jako: Děkuji moudrý admine, roky jsem byl ztracen v temnotách, až mi znovuobjevení "prosilveru" změnilo život.

- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se fórum odpoledne sesypalo, nějak se nabořila v databázi tabulka "sessions" s přihlášeními, pak se nešlo přihlásit.
Teď večer to bylo pro změnu příšerně pomalý a nabořených bylo tabulek vícero. Nějak jsem to pospravoval a zase to teď běží, ale nevím, co se přesně děje. Je možný, že je to v nějakým špatným stavu a bude to ještě zlobit. Jedna ze špatných variant je i návrat o den dva k záloze.
Teď večer to bylo pro změnu příšerně pomalý a nabořených bylo tabulek vícero. Nějak jsem to pospravoval a zase to teď běží, ale nevím, co se přesně děje. Je možný, že je to v nějakým špatným stavu a bude to ještě zlobit. Jedna ze špatných variant je i návrat o den dva k záloze.
Normálně smaž vzhled Prosilver (Dark Edition) a nech tam jen Prosilver. Pak to poběží bez problémůNethar píše: ↑17 bře 2023, 22:48 Dneska se fórum odpoledne sesypalo, nějak se nabořila v databázi tabulka "sessions" s přihlášeními, pak se nešlo přihlásit.