Don Papa Baroko

Pravé rumy, spiced a likéry na bázi rumu, tuzemáky.
Odpovědět
Hunter
Moderátor fóra
Moderátor fóra

Don Papa Baroko

Příspěvek od Hunter »

Baroko.jpg
Baroko.jpg (67.09 KiB) Zobrazeno 259 x
Barva:
Alkohol:40 %
Původ:Filipíny
RumRatings:https://rumratings.com/rum/11695-don-papa-baroko-3-year
Aroma:Žužu, pendrekové kostky, vanilka, krvavé pomeranče, citrusová kůra. Docela originální vůně, i když působí až "ulepeně". (84 b)
Chuť:Překvapivě to není žádný tlamolep. Pomeranče, citróny, ty barevné plátky z pendrekových bonbónů. (84 b)
Body:84
Shrnutí:Čekal jsem nějakého strašného slaďouše a babské pití, ale nic takového se naštěstí nenaplnilo. Dostal jsem láhev jako dárek od příbuzenstva a neurazila.
Žádné ničení planety nevidím, nikdy v životě jsem neviděl a nemyslím, že nějaký vážný a rozumný člověk by to mohl říci. Václav Klaus

Obrázek

Rumová kolekce na RumRatings

Vivino profil

Untappd profil
josé
Moderátor fóra
Moderátor fóra

Re: Don Papa Baroko

Příspěvek od josé »

zrovna včera večer na něj došlo.
Web:https://www.donpaparum.com
Alkohol:40 %
Původ:Filipíny
Velikost:vzorek
Naslepo:ne
Aroma:sladké, ovocné, pouťové, žvýkačkové, pomeranče, broskve, ananas, vanilka, AO dřevo, skořice. (b.1+/3)
Chuť:sladkost 1/3. med. silná tropická ovocnost z vůně, taková bonbónová uměle působící. mandarinky, pomeranče, ananas, švestky. lehce kořenitá, vanilková. (b.1+/4)
Dozvuk:odeznívá ovoce, výrazně švestkový kompot. broskve, něco dřeva a divná plastovitost. (b.0+/2)
Shrnutí:je to likér, nebudeme si na nic hrát. hodně ovocný a naštěstí ne ahriiseovsky přeslazený. není to špatný, ale pro mě už tento nápoj nedává smysl, nejsem správná cílovka. sám bych si totiž vzorek, natož lahev nekoupil. proto dík Hunterovi za možnost ochutnat. (b.0/1)
Body:3+
"lepší jedna recenze nežli pytel keců."
Odpovědět