Deadhead Dark Chocolate

Odpovědět
Uživatelský avatar
Kobalt
Znalec
Znalec
Příspěvky: 830
Registrován: 14 led 2015, 16:53
Bydliště: Plzeň, Písek

Deadhead Dark Chocolate

Příspěvek od Kobalt » 17 úno 2019, 16:35

1810.PNG
Lokální cukrová třtina z hor, pomalá fermentace čerstvé šťávy a kotlíková destilace a pak 6 let v sudech z amerického dubu. A zároveň divoce fermentovaná melasa, kolonová destilace a zrání přes 6 let v kombinaci sudů z amerického dubu a lokálně rostoucího dubu. Tyhle dva se míchají dohromady a spojují s tmavým pomalu praženým místním kakaem... a lahvují do opičích hlav.
Alkohol:35 %
Původ:Mexico
Poznámka:Advent 2018, vzorek 24/10
Aroma:Sladká čokoláda, čokoládové Baileys, ostré kakao.
Chuť:Sladká ostrá čokoláda, ne tak sladká jako očekáváno, ostřejší rum.
Dozvuk:Sladká hořká čokoláda, kakao.
Shrnutí:Na internetu sbírá spousty nadšených recenzí, mě zas tak neohromil. Pod tou čokoládou se schovává ostřejší rum. Proč ho taky označují za pětiletý když se mluví o 6 letech zrání?
"Why is is that people like you always think you're more ruthless than people like me?"

Odpovědět