TŌSH TWIN 1st ze sudu | |
Alkohol: | 46 % |
Barva: | ![]() |
Velikost: | vzorek 0,05 l |
Web: | https://www.toshnazdravi.cz/twin/ |
Aroma: | Lehčí, není moc výrazné. Žlutý grep, nepatrně nasládlého mentolu a závoj bílého polosuchého vína. Po odstátí se objeví výraznější linka vanilky. |
Chuť: | Jemná, lehká. Nepatrně nasládlá vanilka, slad, kyselý citron, grep se špetkou tonikové hořkosti, bonbóny Lipo. |
Dozvuk: | Zlehka zahřeje jazyk, grep se zvýrazní a chuť pozvolna odeznívá. V úplném konci se objeví náznak medu. |
Shrnutí: | Příjemný kousek, vzorek potěšil. |
TŌSH TWIN 1st ze sudu
TŌSH TWIN 1st ze sudu
Re: TŌSH TWIN 1st ze sudu
až po rozkliknutí odkazu na stránky jsem se dozvěděl, že je to vlastně pivovice. Tady to nikde vidět není 

"Why is that people like you always think you're more ruthless than people like me?"
Máme moudrého administrátora, takže už to vidět je

nojo, nějak se teď s těmi pivními pálenkami roztrhl pytel...nebo spíše sud...
"Why is that people like you always think you're more ruthless than people like me?"
- Nethar
- Moudrý administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, samozřejmě, uznávám svoji moudrost a děkuji za potlesk, nicméně dokopal mě k tomu tornado, celkově udržuje kategorii "Další" správně kategorizovanou a za to tedy patří dík jemu. Už nedávno mě přesvědčil k založení Meruňkovice, Slivovice, Hruškovice, Vodky, Likérů se smetanou, Likérů s přídavkem ananasu, Karamelových likérů, Pálenky s příměsí asijského koření, Pálenky s příměsí amerického koření, Slovenské slazené palénky podávané studené, Slovenské slazené pálenky podávané ohřívané, Oskerušovice, Sudetská jeřabinka, Okurkovice, Brokolicovice, Špenátovice, Kokosovice, Cuketovice, Cuketovice s červem, Cuketovice se štírem, Luštěninovice, Baileys, Likéry inspirované Baileys, Míchané nápoje s příměsí pivní pálenky, Jim Beam, apod. Za to všechno tedy poděkujme tornadovi, každý, koho to zajímá, nyní lehce nalezne tu správnou kategorii 

To se divím, že meruňkovice a hruškovice mají vlastní podpodkategorii a slivocice ne
...To musím nějakou přidat. Taky tu mám otevřené rumunské obilné pálenky, které jsou ale ředěné a tak by se jim nemělo říkat pálenky. Nenacházím slov... Možná kategorie technického lihu.
Nebo je to kategorie "...dá se s kolou"?

No, jsem rád že kategorie odlakovače na nehty také funguje

-
- Profesionál
- Kontaktovat uživatele:
Co palenka s namletym nosorozcim rohem a palenka s hadem a korenim? To tu chybi 

A to jsme teprve na začátku...Nethar píše: ↑16 úno 2021, 08:38 Ano, samozřejmě, uznávám svoji moudrost a děkuji za potlesk, nicméně dokopal mě k tomu tornado, celkově udržuje kategorii "Další" správně kategorizovanou a za to tedy patří dík jemu. Už nedávno mě přesvědčil k založení Meruňkovice, Slivovice, Hruškovice, Vodky, Likérů se smetanou, Likérů s přídavkem ananasu, Karamelových likérů, Pálenky s příměsí asijského koření, Pálenky s příměsí amerického koření, Slovenské slazené palénky podávané studené, Slovenské slazené pálenky podávané ohřívané, Oskerušovice, Sudetská jeřabinka, Okurkovice, Brokolicovice, Špenátovice, Kokosovice, Cuketovice, Cuketovice s červem, Cuketovice se štírem, Luštěninovice, Baileys, Likéry inspirované Baileys, Míchané nápoje s příměsí pivní pálenky, Jim Beam, apod. Za to všechno tedy poděkujme tornadovi, každý, koho to zajímá, nyní lehce nalezne tu správnou kategorii![]()