TŌSH TWIN 1st ze sudu

Odpovědět
tornado
Profesionál
Profesionál

TŌSH TWIN 1st ze sudu

Příspěvek od tornado »

_tosh-twin-1st-ze-suduv01.jpg
_tosh-twin-1st-ze-suduv01.jpg (15.17 KiB) Zobrazeno 1641 x

TŌSH TWIN 1st ze sudu

Alkohol:46 %
Barva:
Velikost:vzorek 0,05 l
Web:https://www.toshnazdravi.cz/twin/
Aroma:Lehčí, není moc výrazné. Žlutý grep, nepatrně nasládlého mentolu a závoj bílého polosuchého vína. Po odstátí se objeví výraznější linka vanilky.
Chuť:Jemná, lehká. Nepatrně nasládlá vanilka, slad, kyselý citron, grep se špetkou tonikové hořkosti, bonbóny Lipo.
Dozvuk:Zlehka zahřeje jazyk, grep se zvýrazní a chuť pozvolna odeznívá. V úplném konci se objeví náznak medu.
Shrnutí:Příjemný kousek, vzorek potěšil.
Kobalt
Profesionál
Profesionál

Re: TŌSH TWIN 1st ze sudu

Příspěvek od Kobalt »

až po rozkliknutí odkazu na stránky jsem se dozvěděl, že je to vlastně pivovice. Tady to nikde vidět není :P
"Why is that people like you always think you're more ruthless than people like me?"
tornado
Profesionál
Profesionál

Příspěvek od tornado »

Kobalt píše: 15 úno 2021, 12:01 až po rozkliknutí odkazu na stránky jsem se dozvěděl, že je to vlastně pivovice. Tady to nikde vidět není :P
Máme moudrého administrátora, takže už to vidět je ;)
Kobalt
Profesionál
Profesionál

Příspěvek od Kobalt »

nojo, nějak se teď s těmi pivními pálenkami roztrhl pytel...nebo spíše sud...
"Why is that people like you always think you're more ruthless than people like me?"
Nethar
Moudrý administrátor
Moudrý administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nethar »

Ano, samozřejmě, uznávám svoji moudrost a děkuji za potlesk, nicméně dokopal mě k tomu tornado, celkově udržuje kategorii "Další" správně kategorizovanou a za to tedy patří dík jemu. Už nedávno mě přesvědčil k založení Meruňkovice, Slivovice, Hruškovice, Vodky, Likérů se smetanou, Likérů s přídavkem ananasu, Karamelových likérů, Pálenky s příměsí asijského koření, Pálenky s příměsí amerického koření, Slovenské slazené palénky podávané studené, Slovenské slazené pálenky podávané ohřívané, Oskerušovice, Sudetská jeřabinka, Okurkovice, Brokolicovice, Špenátovice, Kokosovice, Cuketovice, Cuketovice s červem, Cuketovice se štírem, Luštěninovice, Baileys, Likéry inspirované Baileys, Míchané nápoje s příměsí pivní pálenky, Jim Beam, apod. Za to všechno tedy poděkujme tornadovi, každý, koho to zajímá, nyní lehce nalezne tu správnou kategorii :shock:
Kobalt
Profesionál
Profesionál

Příspěvek od Kobalt »

To se divím, že meruňkovice a hruškovice mají vlastní podpodkategorii a slivocice ne :D ...To musím nějakou přidat. Taky tu mám otevřené rumunské obilné pálenky, které jsou ale ředěné a tak by se jim nemělo říkat pálenky. Nenacházím slov... Možná kategorie technického lihu.
Nethar píše: 16 úno 2021, 08:38 Jim Beam :shock:
No, jsem rád že kategorie odlakovače na nehty také funguje :D Nebo je to kategorie "...dá se s kolou"?
joy
Profesionál
Profesionál
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od joy »

Co palenka s namletym nosorozcim rohem a palenka s hadem a korenim? To tu chybi
tornado
Profesionál
Profesionál

Příspěvek od tornado »

Nethar píše: 16 úno 2021, 08:38 Ano, samozřejmě, uznávám svoji moudrost a děkuji za potlesk, nicméně dokopal mě k tomu tornado, celkově udržuje kategorii "Další" správně kategorizovanou a za to tedy patří dík jemu. Už nedávno mě přesvědčil k založení Meruňkovice, Slivovice, Hruškovice, Vodky, Likérů se smetanou, Likérů s přídavkem ananasu, Karamelových likérů, Pálenky s příměsí asijského koření, Pálenky s příměsí amerického koření, Slovenské slazené palénky podávané studené, Slovenské slazené pálenky podávané ohřívané, Oskerušovice, Sudetská jeřabinka, Okurkovice, Brokolicovice, Špenátovice, Kokosovice, Cuketovice, Cuketovice s červem, Cuketovice se štírem, Luštěninovice, Baileys, Likéry inspirované Baileys, Míchané nápoje s příměsí pivní pálenky, Jim Beam, apod. Za to všechno tedy poděkujme tornadovi, každý, koho to zajímá, nyní lehce nalezne tu správnou kategorii :shock:
A to jsme teprve na začátku...
Obrázek
Odpovědět